600 κιλά φρούτα παρέδωσε σήμερα ο σύνδεσμος
19 2015
Tο έργο του συνδέσμου ” Πνοή ζωής ” στο Viva!
3 2016

Ο Σύνδεσμος Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά Συγχαίρει την κ. Tσιώτη Γιώτα για το μοναδικά φαντασμαγορικό Show που διοργάνωσε στο Κτήμα Μυρωνίδη και την ευχαριστει για τη γενναιόδωρη προσφορά και τη στήριξη της στον αγώνα του συνδέσμου.

Κανένα παιδί χωρίς φάρμακα και τροφή !!!

“Η GT Puplic Relations Event Manager Model Agent πάντα πρωτοπόρα στο χώρο της μόδας, με πολυετή πείρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων, με καινοτόμες και φρέσκιες ιδέες, πρωτοπορεί και πάλι διοργανώνοντας στο κτήμα Μυρωνίδη ένα show υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών, πρωτοφανές για τα δεδομένα της Ελλάδας με θεματικό τίτλο “THE UNDERWATER Fashion Show”.
Το Show θα πραγματοποιηθεί 7 Ιουλίου 2016, στο Liquido Pool Lounge στην περιοχή αεροδρομίου.
–Το Κτήμα Μυρωνίδη δημιουργήθηκε αρχές του 2010, καταλαμβάνοντας έκταση 7,5 στρεμμάτων, με βασικό στοιχείο τους καταπράσινους κήπους, το στοιχείο του νερού και τις επιβλητικές κτιριακές εγκαταστάσεις , σε μια προνομιακή θέση στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Το 2015 στο Κτήμα Μυρωνίδη δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος με δυνατότητα ανεξάρτητης λειτουργίας, το Liquido Pool Lounge. Βασικό θέμα του νέου χώρου είναι το νερό. Μια φρέσκια ιδέα, που συνδυάζει πάσης φύσεως εκδηλώσεις.—
Μία καινοτόμα ιδέα, ένας ιδιαίτερος και επιβλητικός χώρος και ένα φαντασμαγορικό show είναι τα στοιχεία που δημιουργούν ένα FASHION SHOW που δεν θα πρέπει να λείπει κανείς.
Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σύλλογο «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά.

Βούλγαρη 79 , Θεσσαλονίκη | Αδαμαντίου Κοραή 5 , Λαρνακα www.pnoizois.org | info@pnoizois.org