Δωρεά Εταιρείας Sonoco Alcore
21 2017
Παράδοση 10 νοσ. κρεβατιών
4 2017

Είσοδος Ελεύθερη , Πάρε το παιδάκι σου, το ψάθινο καλάθι , το καρό τραπεζομάντηλο και έλα να παίξουμε, να μάθουμε , να διασκεδάσουμε παρέα και να βοηθήσουμε την «Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά»

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 , 10:00 – 13:00
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Δεν χρειάζεται να βγεις από την πόλη για να απολαύσεις μια αξέχαστη βόλτα και ένα υπέροχο πικ – νικ με τα παιδιά σου , κάτω από την ανακουφιστική σκιά πανύψηλων, καταπράσινων δέντρων, ο Σύνδεσμος «Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά» ετοιμάζει για τους μικρούς μας φίλους πικ νικ για την πρώτη καλοκαιρινή εξόρμηση εντός τειχών.

Περιλαμβάνει
-Διαδραστικά Παιχνίδια Με Παιδαγωγούς
-Βασικές Τεχνικές Άμυνας KravMaga για παιδιά και γονείς ( απεμπλοκή από επίθεση αρπαγής , αντιμετώπιση bullying και ενίσχυση αυτοπεποίθησης από την ομάδα KMG- EyaL Yanilov) , Πρακτική Όρθια Yoga στη Φύση για μικρούς και μεγάλους με την Αρτεμις Ανδρικά , Ζωγραφική Για Όλους με την «Αφροδίτη»,
-Δώρα από το «Χειροποιήματα Καλλιτεχνικό Εργαστήρι»,
-ΤΣΟΥΒΑΛΟΜΑΧΙΕΣ | ΑΥΓΟΜΑΧΙΕΣ | ΨΑΡΕΜΑ
ΚΑΓΚΟΥΡΟΜΑΧΙΕΣ | ΚΑΡΠΟΥΖΟΜΑΧΙΕΣ

Στην εκδήλωση θα δοθεί σε κάθε παιδί Σνακ , Νερό και Χυμός από τον Μεγάλο μας χορηγό τα EVEREST και Christofer Ψαροταβέρνα

Είσοδος Ελεύθερη , Για την ενίσχυση του Συνδέσμου θα υπάρχει πακέτο με σνακ και χυμό στα 3€ το παιδί /5€ τα δύο παιδιά .

Σκοπός η ενίσχυση του Συνδέσμου για την ολοκλήρωση της αγοράς ιατρικών κρεβατιών για την παιδιατρική κλινική της Δράμας.

Επικοινωνία
info@pnoizois.gr
FB : Πνοή Ζωής

Υπεύθυνη
Κατερίνα Μαϊδου
6909398420

**Για λόγους ασφαλείας των μικρών μας φίλων θα είναι ανοιχτή μόνο η κεντρική είσοδος από την οδό Αλ. Υψηλάντου 80, 54249, Θεσσαλονίκη! !
info@pnoizois.org