Προσφορά Βοήθειας & Αγάπης

eh6p7ecmΟ Σύνδεσμος Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά δεν στηρίζεται στα κρατικά ή κοινοτικά κονδυλίων για την επίτευξη των στόχων του και δεν έχει λάβει ποτέ οικονομική επιχορήγηση από το Κράτος ή από άλλο Δημόσιο Φορέα. Στηρίζεται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στις δωρεές και συνδρομές των μελών του.

Βασίζεται κατεξοχήν στον εθελοντισμό. Και για να συγκεντρώσει χρήματα εκδίδει και πουλάει ένα περιοδικό σε όλη την Κύπρο για τον Παγκύπριο και σε όλη την Ελλάδα για τον Πανελλήνιο από τους εθελοντές μας και τα μέλη μας. Ακριβώς σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που τα παιδιά μας έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, απευθυνόμαστε στα φιλανθρωπικά αισθήματα των πολιτών για να διασφαλίσουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το δικαίωμα για ποιότητα ζωής των παιδιών. Είναι ένα στοίχημα για μας να καταφέρουμε να είμαστε δίπλα τους και να τα στηρίζουμε.

Για να συνδράμετε στο έργο του συνδέσμου συμπληρώσετε τα στοιχειά σας στην παρακάτω φόρμα, και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Εναλλακτικά τηλεφωνήστε μας άμεσα:

Εναλλακτικά τηλεφωνήστε μας άμεσα:

  • Τηλ. Ελλάδα – Θεσσαλονίκη: 00302315318082

Καταθέστε τη Δωρεά σας στους παρακάτω λογαριασμούς.

ALPHA BANK:
IBAN: GR9401407050705002002020872
SWIFT / BIC: CRBAGRAA

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Προσφορά Βοήθειας & Αγάπης

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το